Een bijzondere tijd

 

Zwangerschapshoot

Eén van de meest bijzondere momenten in je leven. In je buik groeit een kindje. Misschien heb je het kindje al gevoeld. Misschien weet je al of het een jongen of meisje wordt. Straks mag iedereen het weten! Een zwangerschapshoot is een mooie manier om de band met je kind als vast te leggen voor je het zelf voor het eerst vast hebt mogen houden. Dit kan als mama alleen, maar ook met je partner of met broertjes en zusjes. De meest ideale periode voor de shoot is week 32 tot en met week 35.

 

Dalhia-en-Liv-1280

Bekijk de portfolio

Newborn

In de eerste twee à drie weken van het leven van je kindje heeft het niet alleen die echte pasgeboren uitstraling maar zal het van nature nog heel makkelijk een houding aannemen, zoals ze ook in de baarmoeder deden. Op die manier krijg je mooie poses terwijl het zelf heerlijk comfortabel ligt te dromen. Een Newbornshoot kan in de studio maar bijvoorbeeld ook bij je thuis. Waar een normale shoot ongeveer 1 tot 1,5 uur duurt, neem ik hierbij vaak wat meer tijd. Er is zo voldoende tijd voor een voeding of een knuffelmoment met papa of mama.

Kids

Wat is er leuker dan het zien opgroeien van je kind (tot 14 jaar). Maar wat gaat het snel. Wacht dan nu niet langer en maak snel een afspraak. Een shoot duurt 1 tot 1,5 uur. In de studio heb ik voor de kleinsten verschillende speeltjes en spullen om ze mee te vermaken, maar soms werkt het het beste als je iets vertrouwd meeneemt.

 

Familie Bakker 53

 

Studio of op locatie

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het maken van een shoot. Wordt het de studio of op locatie? Mijn ervaring is dat het vooraf bespreken van de mogelijkheden vaak het beste werkt. Tijdens het contact vooraf (per telefoon of mail of in persoon) ontstaan vaak al leuke ideeën waardoor je je goed kunt voorbereiden. Tijdens de shoot is dan alle tijd en rust voor het maken van de foto’s.

 

Je ontvangt alle foto’s

Na de fotosessie zal ik een selectie van 20 tot 25 foto’s maken. Deze zal ik digitaal voor je bewerken. Je kunt ze bekijken op een afgeschermde pagina van mijn website. Je krijgt daarvoor een persoonlijk wachtwoord. Je hoeft dan geen keuze van 5, 10 of meer te maken, maar je mag hier alvast genieten van de beelden.

 
Bij mij geen moeilijke keuzes
Je hoeft bij mij geen selectie van 5 of 10 foto’s te maken die ik op dvd zet. Dat betekent geen extra kosten. Je krijgt alle HiRess foto’s op een gepersonaliseerde dvd.

Afdrukken en/of vergroten

Ook hier heb je alle vrijheid. Ik kan afdrukken voor je bestellen van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Maar je mag ook foto’s bestellen waar je maar wilt, met je eigen dvd. Natuurlijk zijn afdrukken ook mogelijk op Xpozer, dibond, alluminium, canvas, plexiglas en hout.

 

Meer informatie over Xpozer

 

Het is mogelijk bij Bestpictures.nl te pinnen

Zwangerschap – Newborn en Kidsshoot bij Bestpictures.nl in Dronten

Kinderfotografie – Babyfotografie – Studio – Locatie – HiRess foto’s – Scherpe tarieven