Wie is Sander van der Kolk ?

 

Ik ben een in 1975 geboren Kampenaar, getrouwd met Marleen en vader van Charlotte-Sophie en Christopher. In 1996 heb ik mijn opleiding tot grafisch ontwerper afgerond aan het Grafisch Lyceum Zwolle. Een opleiding die ik gedeeltelijk heb gefinancierd door het tekenen van portretten van mensen. Binnen deze opleiding was een van de vakken fotografie. Een vak waarin ik veel interesse had, en waarin ik veel tijd heb gestoken.

 

Bestpictures.nl

 

De naam Bestpictures.nl staat op zijn minst voor de ambitie die ik heb bij het verrichten van mijn werk: het maken van de beste producten. Of het nu gaat om fotografie voor bedrijven of particulieren, of het ontwerpen en het verzorgen van huisstijlen, flyers of folders enzovoort.

Voor mij hebben fotografie en grafisch werk zoveel met elkaar gemeen, dat het moeilijk is een keuze te maken voor één of ander. De combinatie van de twee is voor mij altijd „het beste plaatje” geweest. Het gaat er mij om, dat de klant met een tevreden gevoel mijn werk in ontvangst neemt en het ook daadwerkelijk gebruikt.

Met 18 jaar ervaring als grafisch ontwerper, kent de grafische industrie weinig geheimen meer voor mij. Hierdoor kan ik het gehele traject van idee tot eindproduct voor mijn rekening nemen. Door mijn achtergrond als grafisch ontwerper kan ik als fotograaf, bijvoorbeeld voor een reclamebureau, beter meedenken bij het maken van beeldmateriaal, en hoe de afbeeldingen in de praktijk ingezet kunnen worden in een opmaak van grafische bestanden.

Als fotograaf werk ik zowel voor zakelijk als particulier. Grafisch werk lever ik zowel aan startende als gerenommeerde ondernemingen en stichtingen in de omgeving van Dronten en Kampen.

 

 

Leveringsvoorwaarden

Sander

 

 

Sander, van Bestpictures.nl heeft in een heel kort tijdsbestek wat maar mogelijk was een zeer mooie foto rapportage van mijn familie en mij weten te maken. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren, de afwikkeling ging snel en soepel. De kwaliteit was perfect. Oftewel als ik weer een fotorapportage nogdig heb ga ik zeker weer voor Sander.

Ingrid Zorge

Sander heeft in opdracht van JS Nederland een mooie fotoserie gemaakt bij een van onze klanten, Green Organics. Goed de sfeer gepakt van de aardse nuchterheid en frisse handelsgeest van het bedrijf, in mooie composities.

Arnoud Smits

Sander is een kundige prof. Hij schiet foto’s met een doel; Mooie platen met lekker veel copyspace, wetende dat ‘t in een ontwerp wordt gebruikt, maar ook ‘bijna schilderijen’ die je zo kan inlijsten.

Jurgen Verdurmen

Veelzijdig, goede samenwerking, mooie vormgeving, professionele uitstraling. Sander heeft mij geholpen met het maken van mijn website. Niet alleen heeft hij de foto’s gemaakt die op de site staan, maar ook het ontwerp is van zijn hand. Alles is in goed overleg gegaan. Waar mogelijk zijn mijn ideeën doorgevoerd, zonodig zijn op Sander’s advies wijzigingen doorgevoerd. Het resultaat is een site met een professionele uitstraling, waar ik inmiddels veel positieve reacties op heb gehad en die mij vanwege de inhoud en de uitstraling ook daadwerkelijk klanten oplevert.

Fiona Sloet

Goede samenwerking Sander van der Kolk, van Bestpictures.nl heeft prachtige foto’s van onze dochter gemaakt. Onze dochter is verlegen en rustig. Sander heeft een rustige uitstraling waardoor onze dochter uit haar schulp kroop. Hij geeft goede aanwijzingen en suggesties. Door bijvoorbeeld eigen spulletjes mee te nemen, waardoor voor het kind vertrouwd blijft. Het zijn dus hele spontane foto’s zijn geworden. Sander is zeker aan te raden als fotograaf! Ook dus op het gebied van kinderportretten.

Natascha Vroegh

We hebben een gezins reportage laten maken bij Sander! Het was echt super relaxed, maar ook profesioneel! Het resultaat is echt super gaaf geworden! Kijk maar op zijn site! www.bestpictures.nl

Ronald Bakker

Sander heeft van ons gezin een reportage gemaakt. En hij doet het geweldig. Leuke ideeen En ook als de kinderen het zat zijn weet hij ze mooi op de foto te krijgen. Zo'n schilderij als hierboven omschreven hebben wij nu in de kamer hangen en dat is mijn Trots. Ik heb nog nooit zo'n mooie gezinsfoto gehad!! Rustig, Gezellig, Goeie ideeen.

Chantal Zwart

Sander stond gelijk klaar toen ik acuut een foto nodig had voor het 5 jarig bestaan van kraamzorg KIDDO. Ik kon gelijk komen en na mijn wensen even doorgesproken te hebben kwam Sander met een gave locatie die precies bij mijn bedrijf past. Dank je Sander voor je snelle actie en super foto die ik ook nog heel goed kon gebruiken voor de kerst en nieuwjaarswens. Twee vliegen in een klap dus. Prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed. Snelle aflevering en meedenkend. Zo ook voor het maken van de flyers, nieuwe visitekaartjes en bijpassend briefpapier. Super Sander een dikke pluim voor jou.

Ria Bron, Kraamzorg KIDDO

ik kwam bij Sander voor een idee dat ik had iets leuks te doen met alle schoolfoto's van onze kinderen door de jaren heen. Door goed overleg en de goede ideeën die Sander had kwam er een heel leuk plan uit. Mijn 2 zoons van toen tot nu in prachtige kleuren geprint op STEIGERHOUT!! Echt heel mooi geworden, een hele mooie eye-catcher in onze woonkamer. In korte tijd kon ik direct bij Sander terecht, Sander neemt alle tijd voor je, hij is goed bereikbaar, kortom plezierig om mee te werken. Waardering: 10.0

Elisabeth de Jong

Eerlijk en professioneel advies.

 Sander denkt mee en gaat voor het allerbeste resultaat. Top service! Top resultaat! Absolute aanrader! De kwaliteit van de eerste foto die we op groot-formaat Xpozer wilden, was niet goed genoeg. Uiteindelijk hebben we deze kleinere afdukken op Xpozer besteld.

Helemaal tevreden.

Coen en Kirsten

testimonial testimonial testimonial testimonial testimonial testimonial testimonial testimonial testimonial testimonial