Leuk om te doen en leuk om te krijgen

 

Fotoshoot in studio of op locatie

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het maken van een fotoshoot. Wordt het de studio of op locatie? Mijn ervaring is dat het vooraf bespreken van de mogelijkheden vaak het beste werkt. Tijdens het contact vooraf (per telefoon of mail of in persoon) ontstaan vaak al leuke ideeën waardoor je het beter kunt voorbereiden. Tijdens de fotoshoot is dan alle tijd en rust voor het maken van de foto’s.

 

Fotoshoot bij Bestpictures.nl, fotograaf in Dronten, Elf Fantasy Fair, Elfia, 2014, Kasteel, Haar Zuilens, Sander van der Kolk, in Studio of Locatie - Scherpe tarieven -  Biddinghuizen - Swifterbant - Kampen - Elburg

Bekijk de portfolio

Fotostudio

In mijn fotostudio in Dronten (Flevoland) is ruimte voor maximaal 6 personen. Een fotosessie in de studio duurt 1 tot 1,5 uur. *informeer naar de mogelijkheden.

 

Fotoshoot bij Bestpictures.nl, fotograaf in Dronten, Familieshoot, Familie Drent, Sander van der Kolk, in Studio of Locatie - Scherpe tarieven -  Biddinghuizen - Swifterbant - Kampen - Elburg

Op locatie

Een fotoshoot op locatie is ook een leuke mogelijkheid. Natuurlijk kan het in de omgeving van je huis, maar denk bijvoorbeeld ook aan een park, een bos, of aan een zandverstuiving. Een stad, brug, of oud gebouw. Een speeltuin of misschien een plek waaraan je een goede herinnering hebt.

 

Je ontvangt alle foto’s

Na de fotoshoot zal ik een selectie van 20 tot 25 foto’s maken. Deze zal ik digitaal voor je bewerken. Je kunt ze bekijken op een afgeschermde pagina van mijn website. Je krijgt daarvoor een persoonlijk wachtwoord. Je hoeft dan geen keuze van 5, 10 of meer te maken, maar je mag hier alvast genieten van de beelden.

 
Bij mij geen moeilijke keuzes
Je hoeft bij mij geen selectie van 5 of 10 foto’s te maken die ik op dvd zet. Dat betekent geen extra kosten. Je krijgt alle HiRess foto’s op een gepersonaliseerde dvd.

Afdrukken en/of vergroten

Ook hier heb je alle vrijheid. Ik kan afdrukken voor je bestellen van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Maar je mag ook foto’s bestellen waar je maar wilt, met je eigen dvd. Natuurlijk zijn afdrukken ook mogelijk op Xpozer, dibond, alluminium, canvas, plexiglas en hout.

 

Meer informatie over Xpozer

 

Het is mogelijk bij Bestpictures.nl te pinnen

Fotoshoot bij Bestpictures