Een mooie herinnering voor later met een Familieshoot – Familiefotografie bij Bestpictures in Dronten

 

Familieshoot in studio of op locatie

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij het maken van een fotosessie. Wordt het de studio of op locatie? Mijn ervaring is dat het vooraf bespreken van de mogelijkheden vaak het beste werkt. Tijdens het contact vooraf (per telefoon of mail of in persoon) ontstaan vaak al leuke ideeën waardoor je je goed kunt voorbereiden. Tijdens de fotosessie is dan alle tijd en rust voor het maken van de foto’s. Wat ook prettig is voor kleine kinderen als deze erbij zijn.

 

Fam. Hoekstra 101

Bekijk de portfolio

Fotostudio

In mijn fotostudio in Dronten (Flevoland) is ruimte voor maximaal 6 personen. Voor grotere groepen heb ik zeker ook mogelijkheden*. Een fotosessie in de studio duurt 1 tot 2 uur.
*informeer naar de mogelijkheden.

 

Familie Drent 100

Op locatie

Een fotosessie op locatie is ook een leuke mogelijkheid. Natuurlijk kan het bij je thuis, maar denk bijvoorbeeld ook aan een park, een bos, of aan een zandverstuiving. Een stad, brug, of oud gebouw. Een speeltuin of misschien een plek waaraan jullie goede herinneringen hebben.

 

Je ontvangt alle foto’s

Na de fotosessie zal ik een selectie van 20 tot 25 foto’s maken. Deze zal ik digitaal voor je bewerken. Je kunt ze bekijken op een afgeschermde pagina van mijn website. Je krijgt daarvoor een persoonlijk wachtwoord. Je hoeft dan geen keuze van 5, 10 of meer te maken, maar je mag hier alvast genieten van de beelden.

 
Bij mij geen moeilijke keuzes
Je hoeft bij mij geen selectie van 5 of 10 foto’s te maken die ik op dvd zet. Dat betekent geen extra kosten. Je krijgt alle HiRess foto’s op een gepersonaliseerde dvd.

Afdrukken en/of vergroten

Ook hier heb je alle vrijheid. Ik kan afdrukken voor je bestellen van hoge kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Maar je mag ook foto’s bestellen waar je maar wilt, met je eigen dvd. Natuurlijk zijn afdrukken ook mogelijk op Xpozer, dibond, alluminium, canvas, plexiglas en hout.

 

Meer informatie over Xpozer

 

Het is mogelijk bij Bestpictures.nl te pinnen

Familieshoot – Familiefotografie bij Bestpictures in Dronten – Een mooie herinnering voor later – Dronten – Kampen – Elburg – eo