Bekijk de portfolio

Organiseert je bedrijf, instelling of organisatie een bijeenkomst of evenement, dan kun je er voor evenementenfotografie van Bestpictures.nl kiezen. Het kan gaan om het vastleggen van keynotespeakers voor verslagen in redactioneel werk. Beursfoto’s maken voor het promoten en verslaan van de beurzen en standhouders in vakbladen en/of kranten en website’s. Etc.

De wensen en mogelijkheden zijn zo divers dat het goed is, bij interesse, een offerte aan te vragen. Hierbij ontvang ik graag een omschrijving van wat u verwacht dat ik ga vastleggen, een geschatte tijdsduur en eventuele plaats en datum van het evenement. Ik zal dan zo spoedig mogelijk een scherpe offerte uitbrengen.

 

DrontenIB Quintus-Kampen 254

Voor de geoffereerde prijs ontvangt u een selectie van de beste Hiress-bestanden. Deze beelden zijn digitaal bijgewerkt en zijn klaar voorgebruik in verschillende media.

Wilt u een evenement boeken, een offerte aanvragen of een vraag stellen?

Maak hier uw keuze:

Naam

(verplicht)

Achternaam

(verplicht)

Adres

Telefoonnummer

E-mail

(verplicht)

Uw bericht

Vrij werk

 

Elf Fantasy Fair

 

Elf Fantasy Fair, Elfia 2014 7

 

Er zijn ook evenementen waar ik voor mijzelf of als vrijwilliger opnames maak. Dit zie ik dan als vrij werk of sponsoring en promotie van mijn fotografie.
Zo fotografeer ik graag op de Elf Fantasy Fair, Elfia, een kleurrijk festival op een mooie locatie waar mensen veel moeite doen om er op een mooie en sprookjesachtige manier uit te zien. Dit kan in verschillende thema’s.

 

De Mooiste Dag, Stichting Livelife

 

Lifelive 2014 [De mooiste dag] 4

 

Daarnaast rij ik graag mee als motorrijder met Livelife, De Mooiste Dag. Een organisatie, die met 250 motoren, mensen met een beperking een geweldig mooie dag gunnen met een motorrit naar diverse mooie plekken van Staatsbosbeheer. De meeste gasten mogen meerijden op de motoren de rest gaat per bus. Daar aangekomen is het genieten van gezellige muziek, spellen en natuurlijk lekker eten.