Bekijk de zakelijke portfolio

Zakelijk portret

Wilt u goed voor de dag komen in de diverse media, dan kan een goed portret niet ontbreken. Denk hierbij aan LinkedIn, Facebook, uw eigen website of aan publicaties in magazines of kranten. Bestpictures.nl biedt u alle mogelijkheden. Vooraf nemen we uw wensen door en ik kom bij u op het bedrijf of op een gekozen locatie. Of u komt op afspraak bij mij in de studio. Neem voor meer informatie contact met mij op.

 

AB Pro-Fashion 15 (1)

Bedrijfsreportage

Het is nogal een opgave om in één zin te zeggen wat uw bedrijf doet. En vertel eens wie de mensen binnen uw bedrijf zijn en wat ze voor het bedrijf doen. Dat valt niet mee. Met een bedrijfsreportage is in één oogopslag duidelijk waaruit en vooral uit wie uw organisatie bestaat. Beelden nodigen veel meer uit om verder te kijken dan woorden. Wek dus de interesse van uw doelgroep door de uitstraling en de sfeer binnen uw bedrijf. Een mooie bedrijfsreportage is een must voor een modern bedrijf.

 

Machinefabriek Elburg Matsuura 25

Situaties waarin u kiest voor het laten maken van een bedrijfsreportage:

  • U gaat een bedrijf starten of op een andere locatie uitbreiden
  • U wilt graag een passende brochure en/of gaat aan de slag met een website
  • Er wordt een nieuwe marketingstrategie geïmplementeerd
  • U gaat aan de slag met promotie of PR
  • Het jaarverslag moet worden voorzien van passende beelden

Een bedrijfsreportage van Bestpictures.nl levert u breed inzetbaar beeldmateriaal op dat bruikbaar zal zijn voor zowel drukwerk, websites als andere presentatiebenodigdheden.

U krijgt van Bestpictures.nl de beelden beschikbaar als Hoge-resolutie bestanden. Bestpictures.nl vindt het vanzelfsprekend actief mee te denken bij het maken van een bedrijfsreportage. Het gaat erom dat uw bedrijf er uitspringt en de nodige respons ontvangt. Uw doelgroep moet zich uitgenodigd voelen bij het zien van de beelden in het door u gekozen medium. Maar zoals ik hierboven eigelijk wil omschrijven… Neemt u maar eens een kijkje in mijn portfolio.

Bestpictures.nl is ondertussen een bekende naam in Dronten en omstreken. Bestpictures.nl heeft voor klanten gewerkt in Almelo, Almere, Amsterdam, Biddinghuizen, Den Haag, Dronten, Elburg, Emmeloord, Heerlen, Kampen, Leiden, Maastricht, Oss, Rotterdam, Swifterbant, Urk, Utrecht, Zeewolde.

 

Bestpictures.nl voor uw Bedrijfsreportage en Zakelijk portret

 Redactionele fotografie – Beeldmateriaal – linkedIn – Facebook – Website